fbpx

Követeléskezelés, adósság behajtás: indítsa el online!

számla behajtás

Lejárt számla? Ki nem fizetett követelés? Indítsa el a behajtási folyamatot teljesen online és spóroljon időt és költségeket!

Gyors és kényelmes ügyintézés

Indítsa el a folyamatot teljesen online. Miután megkapta és elfogadta ajánlatát, bekérjük a követeléssel kapcsolatos dokumentumokat. Innentől pedig hátradőlhet, mi intézzük a többit.

Sikerdíj alapú elszámolás

Ön csak akkor fizet, ha a követelés behajtásra kerül. A sikerdíj pedig a behajtott összeggel arányosan változik. Amikor lehetséges, a behajtási költségeket az adósra terheljük.

Jó üzleti kapcsolatok fenntartása

Ügyfeleink érdeke mellett az adós tiszteletét alapelvnek tekintjünk. Célunk, hogy ügyfeleink jó kapcsolata az adóssal a jövőben is megmaradjon. Partnerünkkel együtt, munkánkat szigorú etikai normák alapján végezzük.


Ajánlatkérés

Kérjen online, egyszerűen és gyorsan ajánlatot! Munkatársunk pedig hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Követeléskezelés gyorsan, egyszerűen, mebízhatóan.

Követelés típusa
Követelés típusa
Belföldi
Külföldi

Az "Elküld" gomb megnyomásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeken a Péntech Kft. és Sigma Zrt. megkeressen.


How does it work?

1) Ajánlat egyeztetés

Ajánlatkérése után felvesszük Önnel a kapcsolatot. A részletek egyeztetése után küldünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot.

2) Dokumentum bekérés

Miután elfogadta ajánlatunkat, bekérjük a követeléssel kapcsolatos összes dokumentumot, melynek alapján elindítjuk a behajtás és követeléskezelés folyamatot.

3) Írásos/telefonos egyeztetés

Első körben írásos fejlszólítást küld partnerünk adósának. Ezután telefonon és emailen keresztül történik a kapcsolattartás és a visszafizetés megtárgyalása.

4) Opcionális: Személyes megkeresés

Amennyiben az adós nem mutat fizetési hajlandóságot, kérheti, hogy partnerünk munkatársai személyesen keressék fel adósát.

5) Ügyletzárás

Az ügylet lezárása után partner cégünk összeállít egy összefoglaló jelentést. Amennyiben a behajtás nem zárult sikerrel, javaslatot tesznek a további intézkedésekre vonatkozóan.


Van nem lejárt, kintlévő számlája? Próbálja ki a Péntech okos faktoring rendszerét! Csupán néhány kattintással, teljesen online készpénzre válthatja kintlévő számláit!

Sign up to our newsletter!


Our Partners

MKB Fintechlab
BÁV logó
Sigma Logó
design terminal logó

About us

Our mission

A PénTech azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a kis- és középvállalatok hitelezési folyamatát. Okos faktoring szolgáltatásunknak köszönhetően online, gyorsan, kényelmesen és papírmunka nélkül tudunk pénzügyi segítséget nyújtani. Ügyfeleink így ahelyett, hogy kintlévő számláikra várnának, azzal tudnak foglalkozni ami igazán fontos: a cégük vezetése, a fejlődés és a növekedés.

Our Story

Csapatunkkal 2018 óta dolgozunk azon, hogy kis- és középvállalatok online finanszírozhassák számláikat. Közel egy éves háttérmunka során felépítettük termékünket, megalapítottuk cégünket és bekerültünk az MKB Fintechlab inkubátor programjába.

In 2019 we entered the Hungarian market and won numerous awards (e.g. FinTechShow, Be SMART, Startup Europe Awards Hungary) and signed multiple cooperation agreements.

Péntech rocket
Fintechshow 2019
Péntech startup europe awards
Web summit


Founders

Berényi Benjamin péntech

Benjamin Berényi

CEO

Benjamin is the CEO of Péntech. He has previously worked as a management consultant in Germany, where he had the chance to work on digital projects in the financial industry.

Péntech Csák János

János Csák, CFA, FRM

Gazdasági Igazgató

János a Péntech gazdasági és kockázati igazgatója. Korábban pénzügyi elemzőként és kockázatelemzőként dolgozott alapkezelői és biztosítói területeken Londonban és Budapesten.

Réti Bálint péntech

dr. Bálint Réti

COO

Bálint is responsible for business and operations. He worked as had of communications at an agency and at a leading Hungarian law firm.

Pén

® 2020 Péntech Solutions Kft.

+36 21 201 00 70

[email protected]

We are here to support your needs on weekdays between 9:00 and 18:00.

en_GB
hu_HU en_GB