Miért elengedhetetlen, hogy mindig legyen szerződésed? [letölthető anyaggal]

Péntech

Nem győzzük hangsúlyozni; a közös munka nagyon fontos eleme a partnerek ismerete, ez elengedhetetlen a biztonságos működéshez. De nem elég az, hogy ismerjük azokat a cégeket, amikkel együtt dolgozunk, az is szükséges, hogy a szerződésed rögzítse a közös munka feltételeit. 

A TrustChain és a Péntech közös webináriumából kiderült, hogy a cég menedzsment és a pénzügyek intézése egyszerűen és biztonságosan végezhető online. Ez az elmúlt időszakban különösen is fontossá vált, hiszen a vírus miatti szűkülő lehetőségek rámutattak arra, hogy a digitális szolgáltatások lényegesen megkönnyíthetik a vállalatvezetők mindennapi munkáját.

Miért elengedhetetlen, hogy mindig legyen szerződésed?
forrás: pentech.hu

A webináriumot követően a TrustChain munkatársaival 6+1 pontban összefoglaltuk egy könnyen áttekinthető tájékoztatóban, hogy milyen pontokra érdemes odafigyelni a szerződéskötés során.

A gombra kattintva díjmentesen letölthető a tájékoztató.

New call-to-action

Kérdés esetén fordulj jogi szakértőnkhöz, dr. Réti Bálinthoz, a [email protected] e-mail címen. 

A digitális, vállalkozást támogató biztonságos lehetőségekről további információ  itt  érhető el.

Szívesen faktorálnád a vevőszámláidat, de nem tudod, hogyan fogadná ezt a partnered? Tudd meg cikkünkből, hogy mit és hogyan kommunikálj!

Töltsd ki a gazdaság újraindításával kapcsolatos cégvezetőknek készült kérdőívünket, melynek eredményeiről majd beszámolunk!

Ismerd meg a tőkeerősség fogalmát, kiszámítási módját és tudd meg, hogy miért fontos ennek a mutatónak az ismerete egy cégvezető számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!