fbpx

Követeléskezelés, adósság behajtás: indítsa el online!

számla behajtás

Lejárt számla? Ki nem fizetett követelés? Indítsa el a behajtási folyamatot teljesen online és spóroljon időt és költségeket!

Gyors és kényelmes ügyintézés

Indítsa el a folyamatot teljesen online. Miután megkapta és elfogadta ajánlatát, bekérjük a követeléssel kapcsolatos dokumentumokat. Innentől pedig hátradőlhet, mi intézzük a többit.

Sikerdíj alapú elszámolás

Ön csak akkor fizet, ha a követelés behajtásra kerül. A sikerdíj pedig a behajtott összeggel arányosan változik. Amikor lehetséges, a behajtási költségeket az adósra terheljük.

Jó üzleti kapcsolatok fenntartása

Ügyfeleink érdeke mellett az adós tiszteletét alapelvnek tekintjünk. Célunk, hogy ügyfeleink jó kapcsolata az adóssal a jövőben is megmaradjon. Partnerünkkel együtt, munkánkat szigorú etikai normák alapján végezzük.


Ajánlatkérés

Kérjen online, egyszerűen és gyorsan ajánlatot! Munkatársunk pedig hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Követeléskezelés gyorsan, egyszerűen, mebízhatóan.

Követelés típusa
Követelés típusa
Belföldi
Külföldi

Az "Elküld" gomb megnyomásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeken a Péntech Kft. és Sigma Zrt. megkeressen.


Hogyan működik?

1) Ajánlat egyeztetés

Ajánlatkérése után felvesszük Önnel a kapcsolatot. A részletek egyeztetése után küldünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot.

2) Dokumentum bekérés

Miután elfogadta ajánlatunkat, bekérjük a követeléssel kapcsolatos összes dokumentumot, melynek alapján elindítjuk a behajtás és követeléskezelés folyamatot.

3) Írásos/telefonos egyeztetés

Első körben írásos fejlszólítást küld partnerünk adósának. Ezután telefonon és emailen keresztül történik a kapcsolattartás és a visszafizetés megtárgyalása.

4) Opcionális: Személyes megkeresés

Amennyiben az adós nem mutat fizetési hajlandóságot, kérheti, hogy partnerünk munkatársai személyesen keressék fel adósát.

5) Ügyletzárás

Az ügylet lezárása után partner cégünk összeállít egy összefoglaló jelentést. Amennyiben a behajtás nem zárult sikerrel, javaslatot tesznek a további intézkedésekre vonatkozóan.


Van nem lejárt, kintlévő számlája? Próbálja ki a Péntech okos faktoring rendszerét! Csupán néhány kattintással, teljesen online készpénzre válthatja kintlévő számláit!

IRATKOZZON FEL KEDVEZMÉNYEKÉRT!


Partnereink

MKB Fintechlab
BÁV logó
Sigma Logó
design terminal logó

Rólunk

Küldetésünk

A PénTech azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a kis- és középvállalatok hitelezési folyamatát. Okos faktoring szolgáltatásunknak köszönhetően online, gyorsan, kényelmesen és papírmunka nélkül tudunk pénzügyi segítséget nyújtani. Ügyfeleink így ahelyett, hogy kintlévő számláikra várnának, azzal tudnak foglalkozni ami igazán fontos: a cégük vezetése, a fejlődés és a növekedés.

Történetünk

Csapatunkkal 2018 óta dolgozunk azon, hogy kis- és középvállalatok online finanszírozhassák számláikat. Közel egy éves háttérmunka során felépítettük termékünket, megalapítottuk cégünket és bekerültünk az MKB Fintechlab inkubátor programjába.

2019-ben sikeresen piacra léptünk Magyarországon, megnyertünk számos innovációs díjat (FinTechShow, Be SMART, Startup Europe Awards Hungary) és együttműködünk neves magyar és nemzetközi cégekkel.

Péntech rocket
Fintechshow 2019
Péntech startup europe awards
Web summit


Alapítók

Berényi Benjamin péntech

Berényi Benjamin

Ügyvezető Igazgató

Benjamin a Péntech ügyvezető igazgatója. Korábban többek közt mint menedzsment tanácsadó dolgozott Németországban, ahol pénzügyi cégeknek segített digitális képességeik kiépítésében.

Péntech Csák János

Csák János, CFA, FRM

Gazdasági Igazgató

János a Péntech gazdasági és kockázati igazgatója. Korábban pénzügyi elemzőként és kockázatelemzőként dolgozott alapkezelői és biztosítói területeken Londonban és Budapesten.

Réti Bálint péntech

dr. Réti Bálint

Üzletfejlesztési Igazgató

Bálint a Péntech üzletfejlesztési igazgatója, elsősorban üzletfejlesztésért és a jogi kérdésekért felel. Az elmúlt években kommunikációs vezetőként dolgozott, majd egy piacvezető ügyvédi irodában pénzügyi joggal foglalkozott.

Pén

® 2020 Péntech Solutions Kft.

+36 21 201 00 70

[email protected]

Munkatársaink hétköznap 9:00 és 18:00 óra között állnak rendelkezésére.

hu_HU
en_GB hu_HU