Innovációs támogatást nyert a PénTech

Az ÖKO_16 egy a közép-magyarországi startup vállalkozások alapítását, mentorálását és képzését ösztönző környezet megerősítését célzó felhívás. Célja a kezdeti, inkubációs fázis támogatása, a már működő, tapasztalattal rendelkező, piaci inkubátorok megerősítése, és új inkubátorok létrehozásának ösztönzése révén.

Pénzügyi startup-unk okosfaktoring megoldása elnyerte az NKFIH Innovációs ökoszisztéma (startup) erősítésére szolgáló (ARETE_ÖKO_16-2019-0001) pályázatát. A 20 millió forint összköltségű projekt részeként a Péntech Solutions Kft. 16 millió forint anyagi, illetve az Arete Zrt. által nyújtott szakmai támogatás elsősorban a termékfejlesztést szolgálja, melynek célja a KKV-k digitális cash flow managementének erősítése.A PénTech újító szolgáltatása abban segíti a hazai vállalkozásokat, hogy számláik előfinanszírozásával hatékonyabban élhessenek erőforrásaikkal, gyorsabban tudjanak növekedni, és stabilabban működhessenek. A magyar cég által épített platform értékajánlata nem kevesebb, mint annak a lehetővé tétele, hogy a szolgáltatás igénybevételével gyorsan, olcsón és papírmunka nélkül, akár 24 órán belüli kifizetéssel forráshoz jussanak a hazai kis-és középvállalkozások.

Az okosfaktoring megoldás kezdetben az erre előzetesen jelentkező vállalkozások számára, majd a várakozásoknak megfelelően ősztől széles körben válik elérhetővé, köszönhetően az NKFIH támogatásának is. Azok a vállalkozások, amelyek részt vennének az első, szűkkörű tesztidőszakban, szeptember 23. éjfélig jelentkezhetnek a [email protected] e-mail címen.  

A sajtóközlemény az alábbi linken éhető el.

hu_HU
en_GB hu_HU