Online faktoring:

Váltsa készpénzre nyitott számláit!

Péntech online faktoring

Finanszírozza nyitott számláit gombnyomásra, teljesen online. A Péntech online faktoring szolgáltatásával akár 24 órán belül hozzájuthat pénzéhez.

Quick and easy registration

Néhány alapvető cégadat megadása után rögtön feltöltheti első nyitott számláját. A teljes finanszírozási folyamat online történik.

Low & transparent fees

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Finanszírozza számláit akár már a számlaérték 0,7%-ától, papírmunka nélkül.

Kifizetés akár 24 órán belül

A számla sikeres elbírálása esetén ajánlatot teszünk Önnek. Szerződéskötés után pedig 24 órán belül megtörténik a kifizetés.


How does it work?

After a quick and easy registration process you can send a financing request with a few clicks. Payout happens within 24 hours, without any paperwork.

okos faktoring

Sign up and invoice upload

A regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. Néhány alap adat megadása és egy rövid online azonosítási folyamat után rögtön feltöltheti kintlévő számláját és releváns dokumentumait.

Automatic evaluation

A Péntech algoritmusa automatikus pénzügyi elemzéseket végez a megadott adatok és feltöltött dokumentumok alapján. Az elemzés eredménye szerint történik a személyre szabott ajánlattétel és a finanszírozási keret meghatározása.

Verification

As a next step we have to verify whether your invoice really exists and if the relevant information is correct. In certain cases we might contact your debtor.

Payout

If the invoice exists and all information is correct our financial partner handles the payout process to your company's bank account.

Payback

The invoice amount is payed by your debtor to PénTech’s financial partner at the end of the period.

Írjon nekünk a chat ablakon, vagy az [email protected] e-mail címre. Munkatársaink valós idejű segítséget nyújtanak Önnek és cégének. További részletekért pedig látogasson el a gyakran ismételt kérdések oldalra.


Mitől jobb az online faktoring?

okos faktoring
  • It is faster, easier, more transparent and more convenient than the traditional solution
  • You can even finance individual invoices
  • In case of successful financing request payout happens within 24 hours
  • All this completely online at low costs

Testimonials

Andrea Dandé

General Manager

FIMA Global Ltd.

Fima global

"Velük nagyon egyszerűen működik a faktorálás, az ügyintézés és számla feltöltés online történik. Külföldi tulajdonosunk tapasztalata szerint Ők az a cég Magyarországon, akik a nyugat-európai gyakorlathoz hasonlóan kezelik a faktorálás fogalmát."

Beliczay Zsolt

Beliczay Zsolt

Ügyvezető

Zimek Pálinka Manufaktúra Kft.

zimek pálinka

"Korábban más cégeknél is próbálkoztunk faktorálással, de végeláthatatlan papírmunkával találtuk szembe magunkat. A Péntech ezzel szemben egy gyors és egyszerű megoldást kínál, amivel rengeteg időt takaríthattunk meg."


Online Faktoring Kalkulátor

A Péntech Online Faktoring Kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy hozzávetőlegesen milyen költségekre számíthat finanszírozandó számlája tekintetében.

Invoice amount

The entire amount of your outstanding invoice

HUF

Due date

Expected payment date of your invoice

nap

Advance amount

This is the amount our financial partner pays out to your company's bank account within 24 hours.

HUF

Remainder (paid out after repayment)

This is the amount our financial partner transfers to your company's bank account
once your debtor has settled the invoice

HUF

Total cost

The total cost of your financing

HUF

%

The PénTech calculator does not represent an actual offer

Reach out to us for a personal consultation with one of our experts!


Hangunk a sajtóban

fintechzone
vilaggazdaság
bankar magazin

Sign up to our newsletter!


Our Partners

MKB Fintechlab
BÁV logó
Sigma Logó
design terminal logó

About us

Our mission

A PénTech azért jött létre, hogy megkönnyítse a kis- és középvállalatok hitelezési folyamatát. Okos faktoring szolgáltatásunknak köszönhetően online, gyorsan, kényelmesen és papírmunka nélkül tudunk pénzügyi segítséget nyújtani. Ügyfeleink így ahelyett, hogy kintlévő számláikra várnának, azzal tudnak foglalkozni ami igazán fontos: a cégük vezetése, fejlődése és növekedése.

Our Story

Our founding team has been working on providing online financing solutions for SMEs since 2018. After almost one year of background work we have founded our company and joined the MKB Fintechlab accelerator program.

In 2019 we entered the Hungarian market and won numerous awards (e.g. FinTechShow, Be SMART, Startup Europe Awards Hungary) and signed multiple cooperation agreements.

Péntech rocket
Fintechshow 2019
Péntech startup europe awards
Web summit

Management

Berényi Benjamin péntech

Benjamin Berényi

CEO

Benjamin a Péntech ügyvezető igazgatója. Korábban többek közt mint menedzsment tanácsadó dolgozott Németországban, ahol pénzügyi cégeknek segített digitális képességeik kiépítésében.

Réti Bálint péntech

dr. Bálint Réti

COO

Bálint a Péntech üzletfejlesztési igazgatója, elsősorban üzletfejlesztésért és a jogi kérdésekért felel. Az elmúlt években kommunikációs vezetőként dolgozott, majd egy piacvezető ügyvédi irodában pénzügyi joggal foglalkozott.


Contact

Have you used factoring before?
Have you used factoring before?
Yes
No
en_GB
hu_HU en_GB