Digitális finanszírozás cégednek

Finanszírozd céged növekedését villámgyorsan, a Péntech digitális faktoring szolgáltatásával.

A Péntech-et 5 csillagra értékelik a felhasználók a Google-ben.

Ne várj többé lassan fizető vevőidre,
használd a Péntech szolgáltatásait!

A Péntech oldalán kínált digitális pénzügyi termékek lehetővé teszik, hogy vállalkozásod megbízható és gyors finanszírozáshoz jusson. Nem kell többé az átláthatatlan és hosszadalmas ügyintézés miatt aggódnod. A Péntech-kel online intézheted ügyeid, akár otthonod, vagy irodád kényelméből.

100% online
ügyintézés

A regisztráció ingyenes és teljesen online történik. Néhány adat feltöltése után máris cégedre szabott ajánlatot kapsz oldalunkon.

Villámgyors
folyósítás

Szerződött ügyfeleink esetében a folyósítás akár 24 órán belül megtörténhet, így gyors és kiszámítható finanszírozási megoldást tudunk biztosítani vállalkozásodnak.

Rugalmas
feltételek

Kérj ajánlatot ingyenesen, elköteleződések nélkül! Az ajánlatot cégedre szabjuk, átlátható költségek és rugalmas feltételek mellett. Nincs éves minimum volumen és akár alacsony számlaösszegtől is faktorálhatsz! 

Digitális faktoring

Ismerd meg a faktoring működését és finanszírozd nyitott vevőszámláid gombnyomásra, papírmunka nélkül!

Kérj ajánlatot pár kattintással az ingyenes regisztráció után!

Kigészítő szolgáltatásaink

Válaszd a vállalkozásod céljaihoz legjobban illő finanszírozási módot!

Banki hitelek

Kérj cégedre szabott, államilag támogatott hitel ajánlatot online! Segítünk, hogy megtaláld céged számára a legkedvezőbb konstrukciót.

Követeléskezelés

Bízd ránk lejárt vevőszámláid! A behajtási folyamatot pár kattintással elindíthatod, ezzel időt és pénzt spórolhatsz cégednek.

Pénzügyi tanácsadás

Ismerd meg mely finanszírozási forma a legkedvezőbb vállalkozásodnak, szakembereink ingyenes tanácsadásán keresztül!

Elismeréseink

Ismerd meg ügyfeleink sikertörténeteit!

"Velük nagyon egyszerűen működik a faktorálás, az ügyintézés és számlafeltöltés online történik. Külföldi tulajdonosunk tapasztalata szerint Ők az a cég Magyarországon, akik a nyugat-európai gyakorlathoz hasonlóan kezelik a faktorálás fogalmát."

Dandé Andrea

Cégvezető

FIMA Global Kft.

"Korábban más cégeknél is próbálkoztunk faktorálással, de végeláthatatlan papírmunkával találtuk szembe magunkat. A Péntech ezzel szemben egy gyors és egyszerű megoldást kínál, amivel rengeteg időt takaríthattunk meg."

Beliczay Zsolt

Ügyvezető

Zimek Pálinka

"A Péntechben a segítőkész és ügyfélorientált hozzáállásuk fogott meg minket. Az ügyintézők mindig segítőkészek és minden kérésünkre igyekeznek gyorsan megoldást találni. Náluk azt érezhetjük, hogy fontos a véleményünk és nincs megoldhatatlan kérdéskör."

Oláh Márton

Cégvezető

Absorice

Partnereink