Igényelj kedvezményes hitelkonstrukciót a Péntech segítségével

Kérd cégedre szabott ajánlatunk és használd ki a Péntech digitális rendszerének előnyeit!

Kérdés esetén keress bizalommal minket a +36 20 550 6666-os telefonszámon.

Online ügyintézés

A Péntech digitális finanszírozási rendszerének köszönhetően percek alatt hitel ajánlatot kérhetsz egy rövid regisztráció után.

Előminősítés
akár 48 órán belül

Miután digitálisan feltöltöd céged dokumentumait, akár 48 órán belül előminősítjük hiteligénylésed.

Díjmentes tanácsadás

Szerződött ügyfeleink akármikor igénybe vehetik szakértőink segítségét díjmentesen, hogy megtaláljuk a legjobb finanszírozási megoldást.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Go!

Átmeneti likviditási problémák áthidalására szolgáló szabad felhasználású folyószámlahitel, 2 éves futamidővel, maximum 100 millió Ft hitelösszegig, nettó ügyleti kamat 2,5 %/év.

Széchenyi Likviditási Hitel Go!

Legfeljebb 250 millió Ft összegű forgóeszközhitel, nettó ügyleti kamat 2,5 %/év, a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadás finanszírozására fordítható.

Széchenyi Beruházási Hitel Go!

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, maximum 1 milliárd Ft hitelösszegig, akár 10 éves futamidőre, nettó ügyleti kamat: fix 1 %/év.

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Go!

Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására, nettó ügyleti kamat 1%/év.

Széchenyi Turisztikai Kártya Go!

1, 2 vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel, akár 250 millió Ft hitelösszegig a jogosultsági feltételeknek való megfelelés esetén, a szabad támogatási keret terhére, kedvezményes feltételrendszerű, kiemelt állami kamat-, kezességi díj-, bírálati díj és költségtámogatásban.

Tudtad, hogy fedezet nélkül is finanszírozáshoz juthat céged?

A Péntech digitális faktoring megoldásával percek alatt finanszírozáshoz juttathatod céged, fedezet nélkül. Próbáld ki szolgáltatásainkat és kérj ajánlatot pár kattintással!

Hitel - Tudtad, hogy fedezet nélkül is finanszírozáshoz juthat céged?

Kérd azonnali árajánlatunkat!

Gyakran ismételt kérdések

A platform üzemeltetője, a Péntech úgynevezett függő ügynökként (a Hpt. hatálya alatt) jár el – ezt az jelenti, hogy egy adott pénzügyi partner, esetünkben faktorálás során saját leányvállalatunk, a Péntech Financial Solutions Zrt. faktorház, hitelközvetítés keretében pedig az MKB Bank Nyrt. megbízásából tevékenykedik. Egy digitális és automatizált, hazánkban egyedülálló megoldással gyorssá, egyszerűvé és átláthatóvá tesszük a faktorálás folyamatát, valamint segítjük a vállalkozások hitelhez jutását. Lejárt számla esetében, követeléskezelésben is hatékony segítséget nyújtunk partnereinken keresztül. A felügyeleti hatóságunk a Magyar Nemzeti Bank, ők ellenőrzik működésünket, és náluk vagyunk nyilvántartásba véve. A Péntech elnyerte a 2019-es FintechShow-n a legígéretesebb magyar pénzügyi technológiával foglalkozó startup díjat.

A faktoringot felfoghatjuk a hitel egyik alternatívájaként is, főleg olyan vállalatok esetében, ahol a legnagyobb gondot a hosszú lejáratú számlák okozzák. 

A faktoring gyors megoldást jelent a vállalkozásoknak likviditásuk megőrzéséhez. Megbízható partner esetén kisebb és újabb cégek is igénybevehetik a faktoring szolgáltatást.

Hosszabban a témáról ebben a cikkünkben olvashatsz.

A hiteligényléshez szükséged lesz céged elmúlt két évi (tehát a 2018. évi és 2019. évi) főkönyvi kivonatára. Ezenkívül, az idei év legfrissebb főkönyvi kivonatára (amiben látjuk az utolsó lezárt hónapot is) és az utolsó lezárt (egy) havi főkönyvi kivonatára, illetve a tavalyi év (2019) ugyanerre a hónapra vonatkozó főkönyvi kivonatára, valamint arra, hogy mekkora hitelt szeretnél igényelni. 

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, ha novemberben szeretnél hitelt igényelni, akkor ezeket kell feltöltened:

  • 2018. évi főkönyvi kivonat
  • 2019. évi főkönyvi kivonat
  • 2020. évi legfrissebb főkönyvi kivonat
  • 2020. évi szeptemberi vagy októberi (utolsó lezárt hónap) főkönyvi kivonat
  • 2019. évi ugyan erre a hónapra (szeptember vagy október) szóló főkönyvi kivonat

Ha segítségre van szükséged a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásához, keresd tanácsadóinkat a +36 1 700 96 25-ös telefonszámon.

A hiteligényléshez nincs más dolgod, mint egy rövid regisztráció után feltölteni a szükséges dokumentumokat platformunkra. Mi ezt akár 48 órán belül bevizsgáljuk, és tájékoztatunk a további lépésekről.

"Jelen oldal tartalma nem minősül teljeskörű tájékoztatásnak, annak célja a figyelemfelhívás. Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat. Hitelközvetítés tekintetében a Péntech Solutions Kft. az MKB Bank függő ügynöke, díjazást kizárólag az MKB Banktól fogad el- Ügyfeleink számára közreműködésünk díjmentes. Az oldal használatával elfogadja a fentieket."

Ismerd meg a faktoringról szóló tartalmainkat!

Milyen finanszírozási kihívásokkal kell ma a magyar vállalkozásoknak megküzdeniük, és hogyan segít ebben a faktorálás? -»

A vállalkozói hitel számos új lehetőséget nyithat meg egy kkv előtt. Igényeld felkészülten átfogó kisokosunk segítségével ->

Amikor egy-egy cél megvalósításához nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás, felmerül a kérdés: hitel vagy lízing konstrukció a megfelelő megoldás? Melyik a gazdaságosabb egy

Mi is pontosan a vállalati lízing, milyen típusai vannak és mire kell figyelni igényléskor? Tudd meg a válaszokat cikkünkből →

Töltsd le faktoring kisokosunkat díjmentesen, amiben mindent megtalálsz összefoglalva, amit a faktoringról tudnod kell.

Mi a különbség a hitel és a faktoring között? Milyen esetben melyiket érdemes választanod vállalkozásod számára? Tudd meg cikkünkből!