Hogyan teremtsünk forrást a Black Friday előtti készlet-felhalmozáshoz? [letölthető Ebook]

Csák János, CFA, FRM

Csák János a Péntech alapítója és gazdasági és kockázati igazgatója. Tanulmányait Angliában végezte, majd pénzügyi elemzőként és kockázatelemzőként dolgozott alapkezelői és biztosítói területeken Londonban és Budapesten. Célja a vállalati pénzügyek egyszerűvé és elérhetővé tétele a kis- és középvállalkozások számára.
New call-to-action

Az online vásárlás egyre nagyobb teret nyer az utóbbi időben – és ez hatványozottan igaz a koronavírus megjelenése óta. De a verseny a vásárlók kegyeiért csak a felszínen szól az értékesítési csatornákról.

A felszín alatt újabb és újabb problémák rejtőznek: a logisztika egyre komplexebb, a webshopok üzemeltetéséhez szükséges IT rendszereket ki kell építeni, és választ kell adni arra, hogy mi legyen a hagyományos, “tégla és malter” üzletekkel.

A hullámzó, és a karácsonyi időszakban megnövekvő forgalom operációs és finanszírozási kihívásokat állít a kereskedők elé.

Hogyan tudnak megbirkózni a kihívással a kereskedők egy válságos időszakban?

Milyen trendekre számíthatunk és hogyan érdemes felkészülni?

Milyen finanszírozási formák lendíthetik át a vállalkozásokat a következő hónapokon?

A válaszokért töltsd le Black Friday Ebook-unkat, amelyet azért készítettünk, hogy segítséget nyújtsunk vállalkozásodnak az ünnepi időszakban.

Az Ebook tartalma

  • Online vásárlási trendek
  • A koronavírus hatásai
  • Operatív feladatok és megoldások
  • A technológia megoldja a régi problémákat, de új kihívásokat is támaszt
  • A kereskedelemben a faktoring és a folyószámlahitel is lehetséges finanszírozási opció
  • Küszöbön a Karácsony, ideje felkészülni

Ismerd meg a tőkeerősség fogalmát, kiszámítási módját és tudd meg, hogy miért fontos ennek a mutatónak az ismerete egy cégvezető számára!

Tudj meg többet a convenience termékek előállításáról, és a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról az Eisberg ügyvezetőjével készített interjúnkból.

Ismerd meg a likviditás legfontosabb mutatóját, a likviditási ráta fogalmát, hogy megtudd mennyire fizetőképes céged rövidtávon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!