Gyors cégelemzés online cégedről és partnereidről

Péntech

Egy gazdasági válság alatt még fontosabb, hogy tudjuk, kivel üzletelünk. Oldalunkon gyors elemzést futtathatsz cégedről valamint meglévő vagy leendő partnereidről, ezáltal csökkentheted a vállalkozásod kockázatait és kiszámíthatóbban tervezhetsz.

Az első két elemzés ingyenes és egy rövid regisztrációs űrlap kitöltése után elérhető.

A regisztráció után válaszd ki a “Partnerelemzés” opciót a bal oldalsávból. Amennyiben újabb elemzést szeretnél futtatni, csak írd át a korábban megadott cégneveket és kattints ismét az elemzés gombra.

New call-to-action

Az elemzések alapjául szolgáló adatokat a Cégjelző biztosította. Bővebb információ: cegjelzo.com

Az oldalon lévő és az e-mailen megküldött információkat, adatokat és jellemzőket legjobb tudásunk szerint állítottuk össze és jelenítettük meg, de ezek nem minősülnek tanácsadásnak, ezekből következtetést levonni, vagy lépéseket tenni csak saját felelősségre lehet. A Péntech Solutions Kft. minden felelősséget kizárt. Oldalunk használatával ezt elfogadja.

Ha bármilyen kérdésed vagy megjegyzésed van szolgáltatásunkkal vagy a cikkel kapcsolatban, szakértőink örömmel várják a megkereséseket az [email protected] címen.

Töltsd le faktoring kisokosunkat díjmentesen, amiben mindent megtalálsz összefoglalva, amit a faktoringról tudnod kell.

Mi a különbség a hitel és a faktoring között? Milyen esetben melyiket érdemes választanod vállalkozásod számára? Tudd meg cikkünkből!

Szívesen faktorálnád a vevőszámláidat, de nem tudod, hogyan fogadná ezt a partnered? Tudd meg cikkünkből, hogy mit és hogyan kommunikálj!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!