Faktoring folyamat digitálisan: lépésről lépésre

Péntech

A Péntech Digitális Faktoring folyamat lépései

Ahogy a faktoringról szóló cikkünkben leírtuk, a hagyományos faktoring nem egyszerű – többek között ezért is indítottuk el a Péntech digitális faktoring szolgáltatását.

A Péntech szolgáltatásával a kintlévő számlákat egyszerűen, gyorsan és teljesen online tudják finanszírozni vállalkozások. Hagyományos szereplőkhöz képest az egész faktoring folyamat sokkal gyorsabbá és papírmentessé válik.

A mellékelt ábrán bemutatjuk, hogy milyen egyszerűen és gyorsan zajlik ez a gyakorlatban.

Ha szeretnél a faktoring folyamatról még részletesebb betekintést kapni, kérünk iratkozz fel hírlevelünkre, vagy keresd szakértőinket, az [email protected] e-mail címen.

Hogyha pedig már tudod, milyen számlát szeretnél a Péntechen keresztül finanszírozni, az alábbi linken tudsz regisztrálni digitális faktoring szolgáltatásunkra.

Milyen finanszírozási kihívásokkal kell ma a magyar vállalkozásoknak megküzdeniük, és hogyan segít ebben a faktorálás? -»

A vállalkozói hitel számos új lehetőséget nyithat meg egy kkv előtt. Igényeld felkészülten átfogó kisokosunk segítségével ->

Amikor egy-egy cél megvalósításához nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás, felmerül a kérdés: hitel vagy lízing konstrukció a megfelelő megoldás? Melyik a gazdaságosabb egy

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!