Faktoring folyamat digitálisan: lépésről lépésre

Péntech

A Péntech Digitális Faktoring folyamat lépései

Ahogy a faktoringról szóló cikkünkben leírtuk, a hagyományos faktoring nem egyszerű – többek között ezért is indítottuk el a Péntech digitális faktoring szolgáltatását.

A Péntech szolgáltatásával a kintlévő számlákat egyszerűen, gyorsan és teljesen online tudják finanszírozni vállalkozások. Hagyományos szereplőkhöz képest az egész faktoring folyamat sokkal gyorsabbá és papírmentessé válik.

A mellékelt ábrán bemutatjuk, hogy milyen egyszerűen és gyorsan zajlik ez a gyakorlatban.

Ha szeretnél a faktoring folyamatról még részletesebb betekintést kapni, kérünk iratkozz fel hírlevelünkre, vagy keresd szakértőinket, az [email protected] e-mail címen.

Hogyha pedig már tudod, milyen számlát szeretnél a Péntechen keresztül finanszírozni, az alábbi linken tudsz regisztrálni digitális faktoring szolgáltatásunkra.

Szívesen faktorálnád a vevőszámláidat, de nem tudod, hogyan fogadná ezt a partnered? Tudd meg cikkünkből, hogy mit és hogyan kommunikálj!

Töltsd ki a gazdaság újraindításával kapcsolatos cégvezetőknek készült kérdőívünket, melynek eredményeiről majd beszámolunk!

Ismerd meg a tőkeerősség fogalmát, kiszámítási módját és tudd meg, hogy miért fontos ennek a mutatónak az ismerete egy cégvezető számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!