Faktoring folyamat digitálisan: lépésről lépésre

Péntech

A Péntech Digitális Faktoring folyamat lépései

Ahogy a faktoringról szóló cikkünkben leírtuk, a hagyományos faktoring nem egyszerű – többek között ezért is indítottuk el a Péntech digitális faktoring szolgáltatását.

A Péntech szolgáltatásával a kintlévő számlákat egyszerűen, gyorsan és teljesen online tudják finanszírozni vállalkozások. Hagyományos szereplőkhöz képest az egész faktoring folyamat sokkal gyorsabbá és papírmentessé válik.

A mellékelt ábrán bemutatjuk, hogy milyen egyszerűen és gyorsan zajlik ez a gyakorlatban.

Ha szeretnél a faktoring folyamatról még részletesebb betekintést kapni, kérünk iratkozz fel hírlevelünkre, vagy keresd szakértőinket, az [email protected] e-mail címen.

Hogyha pedig már tudod, milyen számlát szeretnél a Péntechen keresztül finanszírozni, az alábbi linken tudsz regisztrálni digitális faktoring szolgáltatásunkra.

Tudj meg többet a convenience termékek előállításáról, és a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról az Eisberg ügyvezetőjével készített interjúnkból.

Ismerd meg a likviditás legfontosabb mutatóját, a likviditási ráta fogalmát, hogy megtudd mennyire fizetőképes céged rövidtávon!

Töltsd le Black Friday Ebook-unk, hogy teljes képet kapj a trendekről, kihívásokról és a finanszírozási megoldásokról!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!