Új Péntech szolgáltatás: kedvező feltételekkel érhető el a Széchenyi hitel

Péntech

A Széchenyi hitel olyan szabad felhasználású hitelkonstrukciókat takar, amelyek számos vállalkozás működésével kapcsolatos kiadásokra fordíthatók, így elősegítve a cég esetleges likviditási vagy növekedési kihívásainak leküzdését.

Az elmúlt időszak sok vállalkozást váratlan kihívások elé állított. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megtaláljuk cégünknek a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget, mely akár a növekedéshez is megfelelő alapot nyújthat.

Miért érdemes Széchenyi hitelt igényelni?

  • Szabad felhasználású hitel
  • 0.1% éves kamattól 
  • 250 millió forint hitelösszegig igényelhető

A rendkívül alacsony kamat miatt a hitel nagyszerű lehetőséget nyújt a cég növekedési terveinek megvalósításához, vagy a válságban kiemelten fontos stabilitás megteremtéséhez. 

New call-to-action

Miért érdemes a Péntech-en keresztül benyújtani a Széchenyi hitel igényelést?

  • Gyors, egyszerű és online igénylést biztosítunk, papírmunka nélkül.
  • Kiválasztjuk a céged számára legmegfelelőbb ajánlatot és terméket.
  • Szakértőink bármikor válaszolnak felmerülő kérdéseidre. 
  • Az ajánlatkérés és tanácsadásunk díj- és elköteleződésmentes.

További finanszírozási lehetőségek cégének

Szakembereink a hét minden napján rendelkezésedre állnak. Amennyiben ingyenes pénzügyi tanácsadást igényelnél, kérjük keresd fel weboldalunk: pentech.hu
Vagy ismerd meg faktoring szolgáltatásunk, a következő linken keresztül: Péntech digtális faktoring.

A Péntech-ről

A Péntech küldetése, hogy kis- és középvállalatok pénzügyi menedzsmentjére és finanszírozási folyamataira kínáljon digitális megoldásokat. Így a cégvezetők gyorsan, átláthatóan és teljesen online intézhetik cégük faktorálási, követeléskezelési, vagy akár hitelezési ügyleteiket – átlátható árazás és feltételek mellett.

Legújabb termék-ajánlatunkkal, a kedvezményes Széchenyi hitelkonstrukcióval szeretnénk számos vállalatnak segítséget nyújtani. Egyszerű és online rendszerünk lehetővé teszi, hogy céged pár perc alatt ajánlatot kérhessen hiteligényére. Csupán egy gyors regisztrációra, majd céged főkönyvi kivonatainak feltöltésére van szükség!

A Péntechet 5 csillagra értékelik a felhasználók a Google-ben.

További információért a Széchenyi hitelről, kérjük látogasd meg a kavosz.hu-t!

Milyen finanszírozási kihívásokkal kell ma a magyar vállalkozásoknak megküzdeniük, és hogyan segít ebben a faktorálás? -»

A vállalkozói hitel számos új lehetőséget nyithat meg egy kkv előtt. Igényeld felkészülten átfogó kisokosunk segítségével ->

Amikor egy-egy cél megvalósításához nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás, felmerül a kérdés: hitel vagy lízing konstrukció a megfelelő megoldás? Melyik a gazdaságosabb egy

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!