Sajtóközlemény: Innovációs támogatást nyert a Péntech

Peti Fruzsi

Budapest, 2020. április 15. – Péntech, a digitális faktoring

Az ÖKO_16 egy a közép-magyarországi startup vállalkozások alapítását, mentorálását és képzését ösztönző környezet megerősítését célzó felhívás. Célja a kezdeti, inkubációs fázis támogatása, a már működő, tapasztalattal rendelkező, piaci inkubátorok megerősítése, és új inkubátorok létrehozásának ösztönzése révén.

Pénzügyi startup-unk digitális faktoring megoldása elnyerte az NKFIH Innovációs ökoszisztéma (startup) erősítésére szolgáló (ARETE_ÖKO_16-2019-0001) pályázatát. A 40 millió forint összköltségű projekt részeként a Péntech Solutions Kft. 32 millió forint anyagi, illetve az Arete Zrt. által nyújtott szakmai támogatás elsősorban termékfejlesztésre fordult, melynek eredményeképp elindult egy, a KKV-k digitális cash flow managementjének erősítését szolgáló webes applikáció.

A Péntech újító szolgáltatása abban segíti a hazai vállalkozásokat, hogy számláik előfinanszírozásával hatékonyabban élhessenek erőforrásaikkal, gyorsabban tudjanak növekedni, és stabilabban működhessenek. A magyar cég által épített platform értékajánlata nem kevesebb, mint hogy lehetővé tegye a szolgáltatás igénybevételével gyorsan, olcsón és papírmunka nélkül, akár 24 órán belüli kifizetéssel forráshoz jussanak a hazai kis-és középvállalkozások.

A digitális faktoring megoldás ősz végétől széles körben válik elérhetővé, köszönhetően az NKFIH támogatásának is.

A sajtóközlemény az alábbi linken érhető el.

Milyen finanszírozási kihívásokkal kell ma a magyar vállalkozásoknak megküzdeniük, és hogyan segít ebben a faktorálás? -»

A vállalkozói hitel számos új lehetőséget nyithat meg egy kkv előtt. Igényeld felkészülten átfogó kisokosunk segítségével ->

Amikor egy-egy cél megvalósításához nem áll rendelkezésre elegendő anyagi forrás, felmerül a kérdés: hitel vagy lízing konstrukció a megfelelő megoldás? Melyik a gazdaságosabb egy

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!