Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel

New call-to-action

Futamidő: 2 vagy 3 év.

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, számla nélküli finanszírozással, igénybe vehető a vállalkozás  működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, mint pl. forgóeszköz beszerzések, egyéb igénybe vett szolgáltatások finanszírozására korlátozás nélkül használható. A hitel fordítható a Vállalkozás fennálló hiteltartozásának kiváltásra is.

A hitel tehát fordítható pl. készletek beszerzésére, vagy olyan szolgáltatások igénybevételének finanszírozására, mint például szállítás-rakodás, raktározás, csomagolás, eszközök karbantartása, továbbképzés, hirdetés, reklám és propaganda, tervezés és lebonyolítás, könyvvizsgálat, könyvviteli szolgáltatás stb.

Munkahelymegtartó Hitel előnyei

  • szabad felhasználású hitel,
  • 250 millió forint hitelösszegig igényelhető,
  • állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás,
  • nincs szükség ingatlanfedezetre,
  • gyors és egyszerűsített a hitelbírálat,
  • az ország több mint 200 pontján igényelhető.

Igénylési feltételek

Minden olyan KKV igényelheti, amelynek

  • nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása,
  • és megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek (az üzletszabályzat feltételeit megtalálod a kavosz.hu oldalon)

A hitelkeret összege

Maximum 250 millió forint, azonban az adható hitel összege nem haladhatja meg a vállalkozás 2019. évi bérköltségének kétszerese (2019-ben alakult vállalkozások esetén a működés első két évére becsült bérköltség kétszerese) vagy 2019. évi árbevételének 25 %-a közül a magasabb összeget.

A hitel törlesztése

A hitel törlesztésének megkezdésére a türelmi idő (maximum 9 hónap) lejártát követően kerül sor havi egyenlő összegű törlesztő részletekben.

Kamat

A Széchenyi Likviditási Hitelhez biztosított kamat- és kezelési költségtámogatásnak köszönhetően a Vállalkozások által fizetendő nettó ügyleti kamat fix 0,2% / év. A vállalkozások számára a 2020. évben esedékes kamatfizetések teljesítésére is türelmi idő biztosított.

A hitel kötelező biztosítékai

A hitel fő biztosítéka a Garantiqa Zrt. és a feltételeknek megfelelő magánszemély készfizető kezességvállalása.

Igényelj Széchenyi Munkahelymegtartó Hitelt most!

New call-to-action

Forrás: kavosz.hu

Nézz körül többi ajánlatunk közt!