Ismerd meg a koronavírus munkaerőpiacra, vállalkozásokra és gazdaságra gyakorolt hatását, illetve a legfrissebb fejleményeket!

Innovációs támogatást nyert a Péntech digitális faktoring szolgáltatása, melynek eredményeként még több hazai KKV-nak tudnak segíteni.

Ismerd meg, a válság miatt megalkotott, gazdaságvédelmi második mentőcsomag részleteit és a bejelentett kormányzati intézkedéseket!

Első gazdasági mentőcsomag: ismerd meg a kormány rendkívüli, koronavírusra reagáló intézkedéseit a vállalatok likviditásának biztosításához!

Ismerd meg, hogyan érdemes átgondolni és átalakítani cégünk napi működését, hogy vírusállóan működjön szervezetünk!

Fizetési moratórium: tudj meg többet a válság elleni intézkedéscsomagok egyik kiemelt pontjáról, a hitelekre vonatkozó fizetési moratóriumról!

Mit jelent pontosan a likviditás, miért fontos, hogy egy vállalkozás elég készpénzzel rendelkezzen és hogyan változik ez válsághelyzetben? Tudj meg többet ezekről cikkünkben!

Hogyan működik a faktoring és miben különbözik a hiteltől? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a faktoring folyamatról egy helyen!

Tájékozódj a faktoring piacon történt változásokról és a legnagyobb piaci szereplőkről, mint az OTP Faktoring, MKB, CIB vagy Unicredit!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy mindig értesítést kapj amikor új blogposzttal jelentkezünk!